Sfaturi pentru produsul ideal de slabit…Sportul!!!

– Cere cadouri sportive. Daca iubitul tau, familia sau prietenii nu stiu ce sa iti cumpere de Craciun sau de ziua ta, cere un articol sportiv ce te va incuraja sa faci cateva exercitii fizice de orice fel, cum a r o racheta de tenis, o pereche de tenisi, o banda de alergat sau o bicicleta pentru exercitii.

– Nu te lasa de exercitiile obisnuite in timpul vacantei. Sezonul vacantei sfarsitului de an ar putea fi o ocazie de a te intalni cu vechi prieteni sau familia, plus putina supraalimentare, insa nu ar trebui sa renuntam total la rutina noastra de exercitii regulate.

– Nu manca niciodata doar pentru a face pe plac cuiva- mananca doar ceea ce vrei si cat vrei, nu doar ca o obligatie fata de ceilalti pentru ca au gatit mancarurile noastre preferate.

– Este mereu o idee buna sa sari peste mese doar pentru ca vrei sa iei cina in oras sau pentru o masa festiva de sarbatori. Fiind foarte infometat inainte de masa s-ar putea sa mananci mai mult decat ai face in mod normal atunci cand te asezi la masa.

– Incearca sa nu selectezi mancare inainte sau dupa masa. Ceea ce alegi este ceea ce va adauga cel mai mult la talia noastra.

– Adeserori oamenii care incearca sa slabeasca se bazeaza exclusiv pe un singur exercitiu precum mersul, joggingul, mersul cu bicicleta, inotul, mersul pe role, yoga, ore de aerobic sau pilates pentru a face fata nevoii de a slabi.

– Ai grija ca exercitiile de rutina sa includa activitati ce promoveaza toate cele trei aspecte ale fitnessului fizic-antrenament aerobic al inimii si plamanilor, antrenament de forta pentru muschi si oase si de intindere si felxibilitate a ligmentelor si a tendoanelor.

– Asigura-te ca exercitiile de rutina includ si cateva zile de odihna pur s simplu, asta pentru a asigura refacerea totala si pentru un echilibru de viata.

– Orice activitate ai alege pentru a te ajuta sa slabesti, incepe intotdeauna incet si planifica-ti timpul exercitiului si intensitatea treptat.

 

Leave a Comment