ForFemina… Adio Efectelor Secundare ale Anticonceptionalelor!

Orice femeie care a folosit contraceptive orale ştie cât de neplăcute sunt efectele secundare şi kilogramele extra care se depun în zonele nedorite. Pentru a face viaţa mai uşoară acestor femei, a fost creat ForFemina, un produs revoluţionar care contribuie la menţinerea unei greutăţi normale pe toată durata tratamentului, fără a afecta efectul pilulelor şi lipsit de alte efecte secundare.

Acest produs este un supliment alimentar pe bază de ceai verde, care stimulează arderile şi are efect antioxidant. În plus, cromul, un agent care reduce nivelul lipidelor, împreună cu ceaiul verde contribuie la menţinerea şi controlarea greutăţii, prin intensificarea proceselor metabolice.

De asemenea, ForFemina conţine şi urzică şi acid folic, care detoxifică organismul şi combat celulita, dar asimilează şi păstrează în organism substanţele nutritive din alimente.

Contraceptivele orale sunt recunoscute pentru faptul că favorizează retenţia hidrică şi duc la îngrăşare, dar cu 4 Femina poţi spune adio acestor efecte neplăcute. Excesul de apă este eliminat din organism, iar arderea grăsimilor este intensificată de combinaţia magică a ingredientelor naturale.

Cu toate acestea, pentru că este vorba de un supliment alimentar diferit de alte suplimente, este bine să ceri sfatul ginecologului sau a farmacistului. Şi mai ales, nu uita să ceri şi sfatul unui nutriţionist, pentru că ForFemina nu este un produs de slăbit şi nu trebuie să renunţi la o alimentaţie sănătoasă.

Leave a Comment