Extrasul de anghinare ma ajuta sa slabesc!

Minunat as putea spune. As zice ca daca nu slabesti cu el cu siguranta vei fi mutumit ca ai incecat o noua aroma. Extrasul de anghinare ma ajuta sa slabesc? E aici am sa intervin pe bune. Sunt un fost atlet am practicat atletismul ca sport de performanta vreo 5 ani. Dupa ce am terminat liceul si apoi facultatea sportul a trecut pe planul doi, iar mancarea a ramas aceeasi, la fel de multa ca inainte (astea erau nevoile in vremea mea de sportiv) si a trecut pe primul loc. Asta pana de curand cand am zis gata, trebuie sa fac ceva sa slabesc, trebuie sa gasesc un stimulent o firmitura de ambitie ramasa, ca sa ma apuc sa redevin eu cel tonifiat si fara probleme de greutate.

Am citit in stanga si in dreapta am intrebat foste cunostinte care mai practica altletismul inclusiv pe nutritioist si antrenor, ce parere au despre; “Extrasul de anghinare ma ajuta sa slabesc?” iar raspunsul nu a ezitat sa apara cu un zambet usor in coltul gurii…vrei sa incerci Alcachofa de Laon?…am ramas paf, stiau despre ce este vorba. Ei iata ce mi-au raspuns;

Poti lua ce vrei poti incerca si alcachofa de laon daca doresti dar tine minte un lucru…Cui pe cui se scoate, iar daca alcachofa de laon este clestele si daca alcachofa de laon nu are efecte secundare, si daca reusesti sa treci peste gustul amarui al anghinarei, atunci foloseste clestele si incearca sa slabesti cu alcachofa de laon, dar afara a pune la indoiala si ce te-am invatat noi… Imbina alcachofa de laon cu miscare fizica, fa cateva exercitii, redu pe cat posibil consumul de alimente bogate in calorii. Si in cele din urma vei zambi ca inainte.”

Iata parerea unui antrenor de atletism si sfatul bun al unui nutritionist despre alcachofa de laon, pe care l-am urmat si mi-a fost de folos. In concluzie, Extrasul de anghinare ma ajuta sa slabesc, folosit cu cap. Stil de viata, mancare sanatoasa, produs de calitate, motivatie.

Nu strica cateva comentarii poate pot sa va fiu de folos.

Articol scris de:

Constantin

Leave a Comment