Tag Archives: Forfemina

Pastile de slăbit 4Femina, Forfemina Forum Pret, Cine a luat Forfemina

Da, ati auzit bine Pastile de slabit si in acelasi timp capsule care combat efectele secundare ale anticonceptionalelor, iar aceste capsule se numesc 4femina sau Forfemina unii mai zic si “Forfelina”. Sunt pastile cu dublu rol, pastreaza greutatea si vitalitatea organismului si reduce efectele secundare ale pilulelor contraceptive. Asa ca, va invit la o discutie despre,”Pastile de slăbit 4 Femina, forfemina Forum, Cine a luat Forfemina (4femina)“, Read more »

ForFemina… Adio Efectelor Secundare ale Anticonceptionalelor!

Orice femeie care a folosit contraceptive orale ştie cât de neplăcute sunt efectele secundare şi kilogramele extra care se depun în zonele nedorite. Pentru a face viaţa mai uşoară acestor femei, a fost creat ForFemina, Read more »

Pastile de Slabit…Top 10 al Celor mai vandute Capsule de Slabit !!! Despre P-A-S-T-I-L-A-D-E-S-L-A-B-I-T

Spunem “Combinatie moderna P-A-S-T-I-L-A-D-E-S-L-A-B-I-T ”, deoarece in ziua de azi exista pastile pentru orice, iar pastilele de slabit nu fac exceptie de la regula. Daca inainte mancai o salata de fructe sau una de cruditati, astazi aceste retete pentru slabit sau transformat in capsule de slabit sau pastile de slabit. Iata cateva exemple de pastile de slabit:

– Extrasul de anghinare este introdus in asa-zisa pastila de slabit Alcanchofa de Laon, care bine-inteles este si in varianta de Suc de Anghinare.

– Extrasul de Cafea este si el in aceasta lista de pastile de slabit sau asa-zisa cafea de slabit CaffeForm din care putem obtine o cafea naturala fara cofeina care ne ajuta sa slabim. Slabitul cu CafeForm sau Cafe form Plus este o solutie la indemana tuturor si un inlocuitor de cafea pentru cei ce obisnuiesc sa consume cafea in fiecare dimineata. Read more »