Tag Archives: diete

Ce trebuie sa mananc ca sa slabesc foarte usor.

Asigura-te ca ai un cos cu fructe in bucatarie. Avand un cos cu fructe disponibil mereu in bucatarie te va ajuta atunci cand vei vrea sa sari peste pranz daca ai un program incarcat. Ii va ajuta si pe cei mananca gustari gresite la amiaza. Fructele proaspete se aseamana ciocolatei sau prajiturilor: daca sunt acolo atunci oamenii le vor manca. Read more »

Ce sa gatesc ca sa slabesc sanatos eu si familia mea!

– Ai grija la limbajul folosit, mai ales cand vorbesti cu tine insuti.

Incearca sa fii pozitiv si incurajator, si nu fii prea dur cu tine insuti. Poarta-te cu tine cu acelasi respect si intelegere ca pentru un prieten apropriat. Read more »

Cum sa slabesc fara dieta folosind un program de slabit.

– Daca ai probleme cu slabitul, consuma alimente cu calorii negative. Aceste alimente necesita mai multa energie ca sa fie digerate decat numarul de calorii continut.

Organismul tau trebuie sa consume energie pentru a digera si pentru a o asimila, de fapt 10 % din consumul tau zilnic de calorii este folosit pentru a procesa mancarea in organism. Asa ca aceste “calorii negative” sunt alimente ce consuma mai multe calorii pentru a fi digerate decat numarul de calorii continut. Read more »