Dieta de detoxifiere Detoxicolon si mod de administrare.

Dieta de detoxifiere Detoxicolon si mod de administrare. Viata din zilele noastre a devenit din ce in ce mai agitata, stresanta si plina de imprevizibil. Nu mai avem timp de nimic, mancam mancare procesata si plina de chimicale mai ales pe fuga si chiar uitam sa mai bem apa. Cand se supraincarca cu toxine, organismul ne cere o detoxifiere cat mai naturala. Tocmai in acest scop a fost creat si Detoxicolon, care ne ajuta sa ne reglam toate procesele metabolice cu formula sa concentrata de plante. Sa vorbim asadar despre Dieta de detoxifiere Detoxicolon si mod de administrare.

Supliment alimentar 100% natural, Detoxicolon este produs de compania romaneasca Dacia Plant care il recomanda ca cel mai bun curatitor intestinal din Romania. Efectele sale benefice pentru organism sunt nenumarate, dintre care amintesc doar detoxifierea sanatoasa a colonului si a organismului, reglarea tranzitului intestinal si scaderea colesterolului.

O dieta de detoxifiere Detoxicolon de 3 saptamani repetata o data la 3 luni este suficienta pentru a ne curati organismul de toate toxinele si pentru a ne simti mai “proaspeti”, cu conditia sa respectam instructiunile de utilizare.

Mod de administrare Detoxicolon. Pentru rezultate eficiente, fibrele alimentare sub forma de pulbere Detoxicolon trebuie consumate intr-o cantitate de 2-3 lingurite in primele 3 zile de cura si apoi pana la 6 lingurite pe zi. Doza zilnica se amesteca cu 250 ml de apa, suc de fructe sau iaurt si se consuma imediat, dupa care este necesar sa mai bem o cana de apa. Doza recomandata se poate consuma toata dimineata pe stomacul gol sau in doua portii: dimineata cat si seara, la 2 ore dupa masa.

Daca aveti si alte informatii utile despre Dieta de detoxifiere Detoxicolon si mod de administrare nu ezitati sa le impartasiti si cu noi, mai ales daca ati incercat deja acest produs. Astept parerile voastre.

Leave a Comment