CUM SE TRATEAZA PSORIAZISUL CU DERMASPRAY INTENSIVE

CUM SE TRATEAZA PSORIAZIS-UL CU DERMASPRAY INTENSIVE. Lucrez de ceva timp la o firma IT, loc unde multi dintre colegii mei mai au si caderi nervoase, stres inutil si alte probleme, ma rog ceva normal in zilele noastre, desi nu ar trebui sa fie asa. Unul dintre ei are aceasta iritatie pe piele Psoriazis din cate mi-a spus dansul, dansul fiind o persoana relativ grasa si cu mostenire din familie a acestei probleme de piele.

Am discutat cu el in ce priveste aceasta problema si mi-a spus ca s-a declansat de curand si ca incearca tot felul de tratamente pentru a scapa de problema adica de Psoriazis. Dansul zice ca pe fond de stres si de greutate s-a decclansat boala.

I-am spus de DERMASPRAY INTENSIVE, ca am vazut reclama la televizor, i-am spus si unde se gaseste  DERMASPRAY INTENSIVE si anume la farmaciile DONA, CATENA, SENSIBLU si la cei de la TELESTAR si cum se aplica DERMASPRAY INTENSIVE2-3 aplicari pe zi asupra zonei afectate sunt suficiente pentru a trata problema, iar flaconul de 50 ml este suficient pentru 400 de aplicari. Nu trebuie decat sa agitate flaconul si sa aplice spray-ul în zona afectata. Nu este necesar sa maseze zona dupa aplicare. Astfel, veti evita infectarea cu bacterii a zonei respective.

Ce este Psoriazis?

Psoriazisul este o boala autoimuna cronica, non-contagioasa care afecteaza pielea si articulatiile. Acesta provoaca o iritatie frecvent rosie, solzoasa pe piele. Pielea care se acumuleaza la aceste zone rosiatice are un aspect alb argintiu. petele apar pe piele coatelor si genunchi, dar pot afecta orice zona inclusiv zona scalpului şi organele genitale.

Cat costa DERMASPRAY INTENSIVE este de:

  • DermaSpray Intensive 50ml (69lei)
  • DermaSpray Intensive 100ml (109lei)
  • DermaSpray Intensive 250ml (199lei)
si ca ar fi bine in cazul lui sa il ia si cu crema pe care o recomanda cei de pe site-ul oficial dermaspray.ro si anume Zeodermcrema reparatorie hidratanta se absoarbe rapid, este nelipicioasa si penetreaza celulele deteriorate ale epidermei, adanc, pentru o hidratarea maxima, este cel mai bine folosit, ca adjuvant pentru DermaSpray Intensive, cand suprafata pielii este, în special, crapata sau deteriorata.
A ramas sa-mi comunice cum evolueaza psoriazisul cu DermaSpray Intensivedaca este DermaSpray Intensive bun si daca ce contine DERMASPRAY INTENSIVE si anume: Apa, vitamine si minerale, minerale din Marea Moarta, glicerina vegetala, ulei de catină alba, ulei de arbore de ceai australian, ulei esenţial de arbore ericifolia, ulei de eucalip, ulei de manuca, ulei de lemn de santal, ulei de arbore de lamai, ulei de menta, ulei de levantica, ulei de rozmarin, ulei de germeni de grau, ulei de Aloe-Vera, ulei de Floarea-Soarelui, ajuta in problema lui.
Cine a luat DermaSpray Intensive si poate spune mai multe despre cum a scapat de psoriazis, ce creme pentru psoriazis ai folosit, ce tratemente pentru psoriazis ai urmat, ne poate spune pe forumul nostru CUM SE TRATEAZA PSORIAZISUL CU DERMASPRAY INTENSIVE.
Va asteptam cu comentarii despre DERMASPRAY INTENSIVE pareri si ce ar putea avea succes in lupta cu psoriazis si daca cresterea in greutate poate duce la aparitia Psoriazisului.

Leave a Comment