Cine a slabit cu Suc Noni Preţ si Pareri

A ajuns la noi în ţară după o călătorie îndelungată peste mări şi ţări tocmai din Tahiti, fructul Noni, un fruct tropical care a luat forma unui suc de slăbit, cu ajutorul căruia sperăm că vom arăta şi noi la fel de bine ca domnişoarele de aproape de Ecuator. Pentru că acest suc Noni natural de slăbit a atras atenţia atâtor persoane, m-am întrebat la ce preţ poate fi achiziţionat acest produs de slabit dacă vine de atât de departe. Şi uite-aşa am ajuns la ideea pentru acest articol, Cine a slabit cu Suc Noni Preţ si Pareri.

Am căutat mai întâi să văd ce e atât de special la acest suc Noni, ca să ştiu cât e de bun raportul calitate-preţ şi iată ce au scos la iveală cercetările mele despre acest produs pentru slăbit: se pare că sucul de noni este o sursă importantă de vitamine şi minerale şi conţine o altă serie de substanţe care îmbunătăţesc sistemul imunitar, are efecte împotriva unor boli şi afecţiuni şi reglează metabolismul, fiind şi un bun antioxidant – ce să mai, o adevărată oază de sănătate. Şi surpriza vine din partea gustului. Dacă în stare naturală fructul de noni are un gust amărui, se pare că în combinaţie cu sucurile naturale de struguri şi afine, gustul pentru sucul de slăbit noni este foarte bun.

Având în vedere caracteristicile produsului, te-ai aştepta ca acest produs să coste şi ochii din cap. Sucul noni poate fi achiziţionat la preţul de 206 lei, adică în jur de 7 lei pe zi, şi vă ajunge pentru aproape o lună de tratamentcu suc Noni. Rămâne însă la latitudinea dumneavoastră dacă sunteţi dispusă să cheltuiţi aceşti bani pe un 1 litru de suc de slăbit noni. Sperând că articolul despre Cine a slabit cu Suc Noni Preţ si Pareri v-a fost de ajutor, sfatul meu este să cereţi înainte de toate sfatul unui nutriţionist despre sucul nonişi apoi să reveniţi pe site-ul nostru sau pe noni forum şi să ne spuneţi şi nouă ce aţi aflat despre acest suc noni de slăbit.

 1. Zoltan Fazakas

  ” Sucul noni poate fi achiziţionat la preţul de 206 lei”
  O fi vorba de sucul noni de la CaliVita? Contine de fapt doar 3% noni din fruct deshidratat.
  De pe siteul respectiv:
  Compozitie Noni – sirop concentrat, extras fructul Noni:
  Un flacon noni are 946 ml de sirop concentrat . O portie de 15 ml de sirop (o lingura) contine:
  – 500 mg extract de Noni fruct.
  – alte ingrediente: Acid citric (0,83 mg), Xanthan (0,20 mg), Metilparaben (0,10 mg), Sorbat de potasiu (0,20 mg), Benzoat de potasiu (0,10 mg), Sodiu (70 mg), Apa (87,54 mg), Fructoza (7,50 mg), Calorii (15 kj), Glucide (2g).

  Orininalul suc noni, bautura bioactiva Tahitian Noni din parte TNI costa 136 Ron si contine 89% suc din pulpa si 11% afine si struguri rosii, fara alte adaosuri.

Leave a Comment