Ce trebuie sa mananc ca sa slabesc foarte usor.

Asigura-te ca ai un cos cu fructe in bucatarie. Avand un cos cu fructe disponibil mereu in bucatarie te va ajuta atunci cand vei vrea sa sari peste pranz daca ai un program incarcat. Ii va ajuta si pe cei mananca gustari gresite la amiaza. Fructele proaspete se aseamana ciocolatei sau prajiturilor: daca sunt acolo atunci oamenii le vor manca.

– Scapa de stres si plictiseala prin exercitii, nu mancand.

Multi dintre noi recurg la mancarea junk atunci cand sunt pictisiti sau stresati. De ce nu iesi insa la o plimbare sau la alergat, sau chiar mai bine, trage putin de fiare sau da cativa pumni intr-un sac de box, te vei simti mai bine.

Facand fata stresului sau plictiselii prin mancare nu duce decat la probleme emotionale, precum vina, mila sau nefericirea, mai ales daca esti deja supraponderal si incerci sa faci ceva sa schimbi asta.

Exercitiile, pe de cealalta parte, nu numai ca ne elibereaza de stres si de plictiseala, dar ne si ajuta sa atingem telul de a slabi si de a avea o conditie fizica buna.

– Tine mereu o cutie plina de cereale si batoane cu proteine in sertarul biroului de la serviciu.

Cerealele integrale sunt bogate in fibre, iar batoanele sunt si ele bogate in proteine. Fibrele si proteinele sunt bune pentru ca na timp de foame pentru mai mult timp, asa ca sunt o gustare potrivita pentru dejun sau pranz.

– Tine cont de faptul ca vremea de afara influenteaza alegerile alimentare.

Daca esti la fel ca toti noi ceilalti, alegi alimente usoare iarna si mananci mai multe salate vara.

Retine asta, este mai bine sa faci amestecuri in timpul iernii si sa incluzi o supa sanatoasa sau carne si sandvis cu salata in loc de hamburger si cartofi prajiti.

 

Leave a Comment