Ce nu stiti despre Alcachofa de Laon Forum

De la inceput va spun ca nu e rau sa lamurim crearea acestui articol si sa pornim o discutie aprinsa despre ce poata sa insemne slabitul cu Alcachofa de Laon prin acest post “Ce nu stiti despre Alcachofa de Laon Forum.” Imi permit sa incep eu si sa va spun ce cred despre alcachofa de laon si care a fost experienta mea cu acest produs de slabit. Deci sa-i dau drumul cu prima parte a acestui articol si anume “Alcachofa de Laon Forum” si sper sa fi nimerit categoria. Am sa incep prin a spune ca a venit comanda de Alcachofa de Laon si m-am si apucat de citit ce era de citit despre produs ca sa pornesc spre marea mea provocare…”Lupta cu Kg in plus“. Asa ca hai sa slabim cu Alcachofa de Laon.

In dimineata urmatoare asa pe nepusa masa, desi deja mancasem, pentru ca nu m-am riscat sa consum acest gen de produs de slabit, cum este Alcachofa de Laon pe stomacul gol. Asa-dar sa incepem: Impresie buna in ce priveste aspectul ambalajului (are aspectul unui ambalaj de calitete, sper ca si continutul imi ziceam eu in sinea mea), dar ca sa fiu sincer nu a fost de loc asa. Am deschis fiola de alcachofa si…mirosul de anghinare este peste tot in nasul meu, acum sper sa nu am eu un nas sensibil si sa exagerez cu acest lucru, dar na, la ce sa te astepti de la un produs de slabit, mai exact extras de anghinare. Trecand pest cea de a doua impresie am zis, “Oare gustul e la fel ca si mirosul?“, e aici vine surpriza absoluta; Stiti reclama de la televizor cu berea aia cu “Gustul puternic si amarui“, asta am patit si eu soc, AMAR.

Iata ca in mare v-am dezvaluit micile secrete ale acestui produs de slabit pe care o parte dintre voi deja o cunoasteti, iar altii sunt curiosi sa afle. Lansez aceasta discutie in acest articol Ce nu stiti despre Alcachofa de Laon Forum in speranta ca mai veniti si voi cu completari. Am sa va tin la curent si cu alte lucruri interesante despre Alcachofa de Laon si in urmatoarele articole.

Articol scris de:

Gabi

  1. ai scris acest post degeaba. Nu ajuta pe nimeni cu nimic. Am pierdut 2 minute sa citesc ca un produs pe baza de anghinare e amar

  2. neatza buna…sincer…este o mare, mare minciuna cu acest produs. Mi-am luat si eu , k na…credeam k o sa dau ceva kg jos..nu 18-20 de kg cum se spune ci 4-5 kg, dar….pe langa k nu am slabit…din prima zi cand am luat mi-a dat o pofta de mancare de nu ma mai puteam opri:)))) produsul nu este f amar…dar un gust mai ciudat, putin mentolat. Ca si recomandare pe eticheta scrie ca sa pune in apa si asa se bea..Sfatul meu: nu merita sa luati!chiar nu-si merita banii. Dana

  3. Nu ai spus nici o noutate, anghinarea intr-adevar are gust amar!!

  4. Produsul Alcachiofa de Laon este eficient daca este cel original, aveti mare grija la replicile acestuia de pe piata.

Leave a Comment