Acai Berry diet sau Acai Berry thin, care este mai buna?

Nu există nici un dubiu că există o frenezie în rândul persoanelor care vor să slăbească foarte rapid şi apelează la reţete secrete care sunt în fapt pastile de slăbit. Şi dacă tot părerile contra nu au nici un ecou printre doamnele care apelează la diverse metode de slăbit, măcar să încercăm să aflăm diferenta dintre Acai Berry diet şi Acai Berry thin, care este mai bună metodă de slăbit.

La o analiză comparativă între cele două capsule de slăbit aflăm că ambele au ca ingredient principal fructul Acai, un super fruct exotic de culoarea şi dimensiunea boabelor de strugure, bogat în antioxidanţi şi un supliment de excepţie în regimul de slăbit. Şi atunci care este diferenţa dintre cele două produse dacă folosesc acelaşi ingredient? Se pare că suplimentul de slăbit Acai Berry diet mai conţine şi extract de ceai verde şi de fruct noni, care completează efectele acestui produs pentru slăbit. Acai Berry thin, pe de altă parte, conţine ceai verde, cafeină şi alte câteva substanţe cu nume greu de pronunţat.

Ca să fim sinceri, este greu de spus care dintre cele două metode de slăbit este mai bună, pentru că totul depinde de organismul fiecărei persoane şi de cum asimilează produsul. Aşa că apelăm tot la cititoarele noastre care au încercat unul sau ambele capsule de slăbit şi le aşteptăm pe Acai Berry forum să ne răspundă la întrebarea „Acai Berry diet sau Acai Berry thin, care este mai bună?”

Leave a Comment